Automate your Marketing
with Womplify




 
rozila's FotoPage

By: rozila zain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
Koyou @Korankei, Toyota.

 
 
 
View all 61 photos...
Sabtu lepas, rombongan cik kiah bertolak ke korankei kat Toyota untuk ber'koyou'. jgn tak caye.. seawal 6am kami bertolak dari rumah.. semua cam tak sabo dah nak menjamu mata.. cuaca hari tu agak sejuk, aku siap pakai baju 4 lapis lagi... perjalanan sepatutnya sejam lebih je.. tapi dek kerana jam, 2 jam lebih baru kami sampai ke korakei tu...rupe2nya dah ramai org yg sampai lebih dulu dari kami... apa2 pun.. jom kita zassssss...

p/s: lately ni bz + malas.. tu pasal gambo2 semua tak edit..
















Monday, 3-Nov-2008 01:26 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Upin & Ipin..

Episod 1 – Esok Puasa


Episod 2 – Dugaan


Episod 3 – Nikmat


Episod 4 – Terawih


Episod 5 – Esok Raya


Episod 6 – Dah Raya


Episod 7 – Tadika


Episod 8 – Anak Bulan


Episod 9 – Adat


Episod 10 – Tamak


Episod 11 – Lailatul Qadr


Episod 12 – Kisah dan Tauladan


Episod 13 – Sayang Kak Ros


Episod 14 – Ketupat


Episod 15 – Zakat Fitrah


Episod 16 – Malam Syahdu


Episod 17 – Pagi Raya


Episod 18 – Berkat



Sunday, 26-Oct-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
Masjid Kristal & Taman Tamadun Islam, Terengganu

apa2 pun.. posing dulu.. sblm masuk...
 
 
View all 54 photos...
Masa balik beraya kat kg ibu lepas, ayah sempat bawak kami melawat Masjid Kristal dan Taman Monumen kat Taman Tamadun Islam.. tempat ni terletak kat Pulau Wan Man, Terengganu.. memang best sangat datang sini... rasa tak puas berbasikal dan meronda-ronda dalam taman ni.. bayaran masuk yang dikenakan agak murah.. kalau malas nak jalan kaki, pelawat juga boleh sewa basikal..

Masjid Kristal dan juga TamanMmonumen ni mempunyai tarikan dan keunikannya yang tersendiri.. kat sini terdapat 21 replika monumen terkenal di seluruh dunia.. antaranya Taj Mahal (India), Al-Hambra (Sepanyol), Menara Kaylan (Uzbekistan) dan Kudus Minar (Indonesia)...

Jom layan gambar kamiii... zasssss...


















Monday, 13-Oct-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
Beraya tanpa Ibu di sisi..

Tahun ni.. icha, kakak, abang dan ayah beraya di kedua-dua kampung ibu dan ayah... sudah ketentuan ilahi... ibu beraya berjauhan dari family tahun ni... ibu merelakannya, walaupun dalam keterpaksaan, demi masa depan keluarga... hanya ditemani oleh rakan-rakan yang senasib dengan ibu.. mudah-mudahan raya tahun depan dapat ibu sambut dengan lebih meriah di samping family tersayang di perantauan.. aminnn..















Sunday, 12-Oct-2008 13:27 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Icha..

Diam tak diam... umur icha skrg dah pun masuk 5 tahun.. Tahun ni, icha sambut besday dia ngan ayah, abang dan kakak je.. Ibu jauh di perantauan.. kesian ibu kerana tak dapat sama2 ngan family time2 camni.. harap ibu dapat bersabar... kami tak buat apa2 majlis pun, ayah cuba beli kek, pizza ngan sushi je...
Semoga icha menjadi anak yg solehan dan berjaya di dunia dan akhirat.. aminnn..














[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net